web statistics

A parfümgyártás napjainkban

A parfümgyártás napjainkban is nő a gazdasági válság ellenére. Ennek egyik oka, hogy ez az egyetlen olyan luxustermék, mely még a hétköznapi ember számára is elérhető áron kapható. A parfümipart marketing szakemberek veszik körül, akik a termék reklámozásával foglalkoznak. Sok más iparág is épül az illatra, mivel a gyártók erősíteni akarják a hatást a csomagolással. A nagy divatházaknál nem a cég designerei találják ki az illatot, hanem ismeretlen óriáscégek csapatai, akiket legtöbbször a nagyközönség nem ismer. Figyelembe veszik, hogy a parfüm eladható áron belül maradjon, de ez nem mindig sikerül. Mostanában egyre jobban elterjednek az úgynevezett sztár illatok, melyeket különböző hírességek nevével reklámoznak. Bár különösebb közük nincs az illathoz, csak a nevük. Így ma már a... Tovább »

A tökéletes megjelenésért

A legtöbb nő mindig a legjobb formáját szeretné hozni. Ehhez elsősorban ápoltságra van szükség és még néhány apróságra, amivel feldobhatod a megjelenésedet. Húzd ki magad! A megfelelő testtartás magabiztosságot sugároz, így akárhol vagy, erről ne feledkezz meg! A szép körmök ápoltságot mutatnak, így figyelj rá, hogy ne legyenek töredezettek! A parfüm a jó megjelenés alapvető eleme, de mindig csak annyit használj belőle, hogy ne ússz illatfelhőben. Az egyszerű lófarok is unalmassá válhat, ezért vásárolj különböző hajkiegészítőket, melyek feldobják a külsődet. Tovább »

A dús hajért

Ha dús hajkoronával rendelkezel, szerencsésnek mondhatod magad. Mások mindent megtennének az ilyen hajért, de néhány praktikával egyszerűen varázsolhatod dúsabbá a frizurádat. Ne használd a hajszárító végén lévő levegőttömörítót, ez csak lelapítja a hajadat és sokkal jobban éri a meleg levegő. A csavarókban száradt haj kiengedve lényegesen dúsabbnak tűnik, ne fésüld ki! A száraz sampon is segíthet, ha azonnal segítségre van szükséged. Az egyik híres fodrász szerint a jó frizura alapja a jó vágás. A többrétegű vágás tartást ad a hajnak. A sampon és a kondicionáló használata fontos, de nem mindegy, milyen sorrendben. Ha előbb a kondicionálót viszed fel, majd samponnal leöblíted, akkor nem fog lelapulni a hajad. A fejbőr masszírozása serkenti a hajhagymák vérellátását, ezáltal gyorsabban nő. Tovább »

Szépségversenyek

A világ legelső nemzetközi szépségversenye a Miss World, mely 1951-ben indult Angliában. A következő évben indították útra a Miss Universe versenyt az USA-ban, az előbbi verseny konkurenciájaként.

1960-ban kezdődött a Miss International versenysorozat japán szervezésben és 2001-ben a szakértői körben csak "szépségverseny-őrült"-nek nevezett Fülöp-szigeteken szervezték meg a Miss Earth versenyt.

E 4 szépségversenyt nagyságuk, szervezettségük, díjaik, ismertségük és elismertségük okán a The Big Four (A Nagy Négy) néven emlegetik.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy vajon a Miss World vagy a Miss Universe a rangosabb, de abban megegyezés van, hogy annak ellenére, hogy a Miss Earth csupán 2001-ben indult, máris kivívta magának a harmadik legrangosabb szépségverseny címet, míg a Miss International leszorult a negyedik helyre.Wikipedia Tovább »

L’Oréal False Lash Wings szempillaspirál

Új L’Oréal Paris műszempilla hatású szempillaspirál. A szempillák kinyílnak, mint a pillangó szárnyai, a különleges selyemgubórostoknak és a forradalmi formázó keféjének köszönhetően.Az igazán szárnyaló tekintet eléréséhez a False Lash Wings szempillaspirált ajánljuk, amelynek egyedi technológiával készült aszimmetrikus keféje egy lépésben meghosszabbítja és kiemeli a szempillákat.A különleges "selyemgubó" rostok befedik és növelik a szempillákat a látványos és szárnyalóan dús hatásért. Az intenzív összetételű festék és a forradalmian új, speciális kefe megnyújt és meghosszabbít minden egyes szempillát a külső szemzug felé és gondoskodik, hogy pilláid szárnyra kapjanak.

Biofreeze fájdalomcsillapító gél 110 g

Biofreeze gyorsan és tartósan akár több órán keresztül csillapítja a fájdalmakat kitűnő gyulladásés görcsoldó hatású.Természetes Ilex gyógynövény kivonatot tartalmaz.Felvitel után azonnal kellemesen hűsíti a sérült vagy fájó testrészt.Különösen ajánlott különböző sportsérüléseknél izületi fájdalmaknál izomgörcsöknél . Sport tevékenységnél megelőzhető a kellemetlen izomláz mivel sportolás után lazítóan és élénkítően hat.

Masszázsfotel AKCIÓ

Masszázsfotelek akciós áron. Kérjük, kattintson ide az akciók megtekintéséhez!Az akció a Brisbane BR-8100 fotelre érvényes.  professzionális maszázsfotel luxus masszírozó fotel masszázsszék masszázs szék profi kyokei kiokei kiokey sanyo inada nakasei juma bionwell bionvell bionvel bionwel casada medico lausanne torino i.s montreal pro sogno dr6100 coin max draco swisscomfort sc 01 02 09 10 hcp d6d sc-01 sc-02 sc-09 sc-10 sofo reluex jianlishi jls br8100 br-8100 br 8100 8300 br-8300 br8300 sla 20 sla20 dr7700 dr6700 dr6100 dr2030 panasonic meili berill cirkon onix jm-B8082 JM-B8089C JM-B8095SC ks-530 energizer human touch ár  vásárlás 

Gravitációs gerincnyújtó készülék, állvány, pad, ágy, keret akció

Az akció a WELLIMPEX Spartan és Fitt gravitációs padra érvényes. Kérjük, kattintson ide az akciók megtekintéséhez!A gravitációs keretet használva a használó lógó helyzetben nyújtja a hát izmait, amely álló helyzetben nem lehetséges. A háttámla segít a gravitációs gyakorlatok végzésében, és tetszőlegesen állítható a felhasználó felkészültségétől függően. Csípőprotézissel nem használható.Tökéletes és rendkívül egészséges megoldás pihenésre és relaxációra. Otthoni használatra ajánljuk. Az állítható magasság biztonságossá teszi a gravitációs állvány használatát. A gravitáció nem csak a hátfájás enyhítésén segít, és rugalmasabbá teszi a gerincet, hanem az agy oxigénellátását is javítja. A szívnek általában küzdenie kell a gravitáció ellen, hogy vért jutasson az agyba. Az agynak a megfelelő működéshez bőséges vérellátásra van szüksége. A vérkeringés serkentése fejjel...